2009.05.08

Kecskemétre érkezett a Közlekedésbiztonsági roadshow

Kép Kecskemétre érkezett tegnap este az országszerte megrendezett közlekedésbiztonsági roadshow. Ma (péntek) egész délelőtt a Kecskeméti Városi Sportcsarnokban baleset-megelőzési program várta a felső tagozatos diákokat.
A sportcsarnokban tartott versenyen Szénási Anna hibátlan tesztjével megnyerte a fődíjat, mely egy kerékpár volt.
Délután kettő órakor a balesetben elhunyt áldozatok emlékére kopjafaállítás lesz a Katona József téren és a város vezetői gyalogos átkelőhelyet festenek fel az Erkel utcában. Ezek után az önkormányzatnál közlekedésbiztonsági szándéknyilatkozatot írnak alá a városi önkormányzat, a városi rendőrkapitányság és a városi polgárőr egyesület vezetői.
A rendezvényt országszerte a Miniszterelnöki Hivatal „Új rend és szabadság” programért felelős kormánybiztosának titkársága szervezte és a kecskeméti rendezvényen a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Baleset-megelőzési bizottsága is segítséget nyújtott.

baon.hu