2009.04.17

A KÖZÚTI KÖZLEKEDÉSI IGAZGATÁSI HATÓSÁGI ELJÁRÁS AKTUÁLIS KÉRDÉSEI

Kép Tájékoztatás az egyes adó- és járuléktörvények módosításáról szóló 2008. évi LXXXI törvény 2009. január 23-tól hatályos, üzembentartó jog megszerzése esetén fizetendő illetékekről. A négykerekű segédmotoros kerékpárok forgalomba helyezési kötelezettségéről. A közúti közlekedési igazgatási feladatokról, a közúti közlekedési okmányok kiadásáról és visszavonásáról szóló 35/2000. (XI. 30.) BM rendelet várható módosításának főbb szempontjairól. Egyéb, aktuális vezetői engedély, jármű ügyintézést érintő problémákról.
A folyamatos jogszabályi változások nem kerülik el az okmányirodákat sem. Szakértő előadók ismertetik a közúti közlekedési igazgatási hatósági eljárást érintő aktualitásokat, a közelmúlt jogszabályi változásait, valamint a várható módosításokat. Gyakorlati segítséget nyújtanak a közlekedési igazgatási területen felmerülő napi nehézségek kezelésében, valamint a konzultáció során minden felmerült kérdést megválaszolnak.

Dátum, időpont: 2009.04.23. (csütörtök), regisztráció 9 órától

Helyszín: Tulip Inn Budapest Millennium****