Ajánló

2014.01.04

Bucsu Közlekedési Emlékhely

/ Menüpont: Ajánló

vonat.jpgBucsu megállóhely korábbi felvételi épülete, az egykori 21-es számú Szombathely-Pinkafő szárnyvonalon található. Az 1888-ban megnyitott vasútvonalat az 1920-as trianoni békeszerződés utáni új határvonal magyar szempontból a legkevésbé kedvező módon metszette.

2009.05.09

STOP Közlekedési Park az Orczy-kertben

Kép 2008. szeptember 20-án az Orczy Kertben megnyílott a STOP Közlekedési Park, a főváros legkorszerűbben felszerelt közlekedési játszótere. A STOP Közlekedési Park legfőbb célja, hogy elősegítse a gyermekek biztonságos közlekedésre való nevelését, s ezzel csökkentse a közlekedési balesetek számát.

2009.05.07

Várja a fiatalokat a Városligeti KRESZ Park

/ Menüpont: Ajánló / Fényképek: Városligeti KRESZ Park
Kép A Szeretem Magyarországot Klub kezdeményezésére 2007-ben civil összefogás jött létre a Városligeti KRESZ Park megmentésére. Közlekedési szakemberek, vállalkozók, és önkéntesek egyaránt kivették a részüket a munkából, aminek eredményeképp a park 2007. május 20-tól eredeti állapotában várja a tanulni és szórakozni vágyó gyerekeket.